BKC
BKC
Nyitva tartás: H-Szo: 8-18, V: 8-16
info@budaikertcentrum.hu


Erősségünk a különlegességünk
Keresés
BKC Keresés

Rólunk

Cégünk, a Budai Kertcentrum Kft. Budán, a Gyermekvasút (volt úttörővasút) Szépjuhászné úti megállójánál a Budakeszi út 95. szám alatt található.

Családi vállalkozás, kezdetben csak kertépítéssel foglalkoztunk, de szerettünk volna létrehozni egy olyan egyedi, magas szakmai színvonalon álló kertészetet, ahol a kerttulajdonosok nem az akkor megszokott árudai, gyümölcsfa-lerakati szinten tudnak vásárolni.

Célunk elsősorban az volt, hogy a rendszerváltás után, a polgáriasodó lakosságnak - az addigi haszonkertek helyett - felkeltsük az érdeklődését a lakó-, pihenőkertek iránt.
Vevőkörünk a II. és XII. kerület, Budakeszi, Budaörs, Páty, Telki vonzáskörzetéből kerül ki. Célunk a hagyományos faiskolai kínálat beszerzése és árusítása mellett a folyamatos fejlődés, vevőink magas szintű szakmai kiszolgálása, dolgozóink és viszonteladói körünk képzése a kertkultúra fejlődése érdekében.

Nevünkhöz hűen minden megtalálható nálunk, ami egy kerthez kell: dísz- és gyümölcsfák, cserjék, örökzöldek, évelő és egynyári virágok, vízi és vízparti növények, kerámia, műanyag és agyagszálas cserepek, virágföldek, kerti bútorok, burkolatok, fatermékek, tó- és világítástechnikai berendezések, kerti dekorációk, kertészkedéshez szükséges ruházati termékek, stb.                                               

A vásárlóink által visszahozott garanciális cserenövényekből az évek során létrehoztunk egy  bemutatókertet és játszóteret a kertészet látogatóinak nagy örömére, mert itt kirándulás közben tudnak piknikezni, pihenni, valamint jó ötleteket tudnak meríteni saját kertjük kialakításához. Jó érzés munkánk során, hogy sok dicséretet kapunk.


Szakmai fejlődésünkhöz elengedhetetlenek a külföldi szakmai utak, és a különböző szakmai szervezetekben való részvétel. Tagjai vagyunk a Magyar Kertészeti Árudások Szövetségének (Makert), a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének (Makeosz), az Európai Unio Kertépítő Szövetségének (www.elca.info/en), és rendszeresen részt veszünk a fenti szervezetek által szervezett szakmai programokon, utakon.Már a kezdetektől elhatároztuk, hogy a mi vállalkozásunk családi kisvállalkozás marad, melyet gyermekeink folytatnak majd.  Célunk, hogy egy olyan különleges, egyedi kertészetet építsünk ki, amely szakmailag, vevőkiszolgálás és választék szempontjából egyaránt a lehető legmagasabb színvonalon működik, a multinacionális barkács áruházak és a hozzájuk egyre jobban hasonlító, láncépítő kertészetek kereskedelmi mintájának ellenpéldájaként.
Jelszavunk: Same, same, but different.


Látogasson el hozzánk, hiszen nálunk nemcsak a növények érzik jól magukat.
 

 

Bemutató kertünk

Garden Girl

Hortenzia mánia

Kertépítés

Webkertészet

BKC Video / TV

ELCA MAKEOSZ
Kiváló Áruda Green City